Dag van de duurzaamheid: 10 oktober 2023

WAT KUN JIJ MET JOUW ENERGIE??

We kunnen zelf niet alles, maar we kunnen wel allemaal iets – dat was een pakkende conclusie van een leerling tijdens de voorstelling I EM POWER – waarbij de leerling wordt aangezet zich uit te spreken over zijn of haar impact op de wereld. Lees in de blog in de nieuwsbrief over hoe dit soort uitspraken ons werk elke dag weer zinvol maakt. #zinvolwerk #energie

watkunjijmetjouwenergie.pdf

Een blog van Theater in School over Dromen, je uitspreken en inspiratie om met energie in beweging te komen en daadwerkelijk het verschil te kunnen maken.


En meer:

Ga het gesprek aan

Ga het gesprek aan met je leerlingen, geef ze handreikingen om met elkaar in dialoog een mening te vormen over hoe zij aankijken tegen de actualiteit... open het gesprek in de veilige omgeving van de eigen klas met ZINVOL GESPREK. Ook de programma’s van SHITZOOI zijn zeer geschikt om met je leerlingen de dialoog aan te gaan, onder meer over sexting & snel geld.


Decemberprogramma: tips voor deze maand vind je ook in onze oktober nieuwsbrief! En er staat altijd nog meer aanbod op onze site. 


Niet kunnen vinden wat je zoekt? Bel gerust of stuur ons een mail: 023-516222 of info@theaterinschool.nl