Generatie+

Muzikale voorstelling

4Destinations – THE (A)LIVE TOUR

Wij spelen een waanzinnige voorstelling in de vorm van een concert met nummers van Bruna Mars, Ed Sheeran, Martin Garrix en meer artiesten van nu. Verander de aula in het Ziggo Dome en bezorg de leerlingen een te gekke show, waarin entertainment en educatie elkaar kruisen.

4Destinations: Dé Popgroep. Lekkere nummers, lekkere mensen. De glamour, de roem, de aandacht. Het ultieme geluk. Althans dat is wat je ziet, wat het zou moeten zijn en wat je wilt dat het is. Op het hoogtepunt van hun carrière bezwijkt het populairste bandlid aan de druk van zijn bekendheid en pleegt zelfmoord. De drie overgebleven bandleden besluiten hem een laatste eerbetoon te geven in de vorm van een herdenkingstour: THE (A)LIVE TOUR.

Maar is ieders motief wel even zuiver? Doen ze het vanuit oprechte vriendschap of enkel voor de aandacht? Hoe ver ga jij eigenlijk voor meer likes? En hoeveel waarde hecht jij aan de bevestiging van mensen die je niet eens kent? In een maatschappij waar 1.000 likes meer doen voor jouw eigenwaarde dan 100.000 verkochte CD’s, blijkt dat buitenkant belangrijker is dan inhoud en blijken ethische grenzen te vervagen.
Wij zijn Generatie Plus. Wij zijn drie jonge theatermakers met een duidelijke visie. Allen afgestudeerd aan het conservatorium en met een brede achtergrond op het gebied van jeugdtheater, willen wij jongeren bewust maken. Tegenwoordig halen jongeren hun eigenwaarde, sociale status en doelen uit vlogs, Instagram, Snapchats, Facebook, Youtube etc. en daar zijn zij zich niet altijd bewust van. Online is de grens tussen realiteit en surrealiteit vaak onduidelijk en oncontroleerbaar. Wat is echt en wat is nep? Het belangrijkste vinden wij niet het antwoord op die vraag, maar het überhaupt stéllen van die vraag. Daarbij wordt de enige zekerheid die we online hebben vaak vergeten en dat is dat de mensen achter de computer of telefoon altijd echt zijn.

Super voorstelling! De leerlingen hebben erg genoten, zeer muzikaal!

Docent VO

Speelduur: 45 minuten
Leerlingenaantal: 200 leerlingen
Opbouwtijd / Afbouwtijd: 90 min. / 60 min.
Speelvlak: 3m bij 3m
Bijzonderheden: Geen technische benodigdheden, brengen eigen versterking mee
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

1 voorstelling €1530
2 voorstellingen €1800

Andere voorstellingen in deze categorie

Hard op de Tong