N

Theatergroep Ponies
Like
3

Normaal

Poëtisch&theatraal door Theatergroep Ponies (12+)
Like
3

12+ alle niveaus

Al heel wat jaren dé voorstelling in ons aanbod over 'normaal zijn'... dat zijn we toch allemaal???

NORMAAL is een beeldende voorstelling vol humor. NORMAAL bekijkt de ‘normale’ wereld anders dan normaal. We maken kennis met Milan en Emma en volgen een dag uit hun leven: opstaan, ontbijten, naar school en ’s avonds naar het schoolfeest.

Ogenschijnlijk zijn het normale mensen. Maar Milan leert slecht, heeft een warrige moeder, kan emoties moeilijk inhouden, is gek van sterren en planeten en wordt gepest. En Emma lijkt heel normaal, want ze ziet er altijd verzorgd uit, kan heel goed leren, gaat braaf naar pianoles, haalt alleen maar negens en tienen en is ook nog beeldschoon.

In de onvermijdelijke zoektocht naar elkaars aandacht, sympathie en liefde proberen ze uit te vinden hoe ze op elkaar overkomen. Wie is nou eigenlijk normaal? En vooral: wat is dat, normaal en wie bepaalt dat eigenlijk?

Theatergroep Ponies maakte de voorstelling in opdracht van het Rozentheater in Amsterdam voor de Kunstmanifestatie NIET NORMAAL (Beurs van Berlage, 2010). Tweeduizend jongeren zagen de voorstelling toen en reageerden zo enthousiast, dat Theatergroep Ponies de voorstelling in 2011 herneemt voor een breed theaterpubliek.

Theatergroep: Theatergroep Ponies
Spel: Mariël Vaartjes, Fabian Holle
Regie: Anne Hermanns
Doelgroep: 12+ alle niveaus
Type theater: Totaaltheater

"Boeiende en mooie beeldende voorstelling. Eigenheid in spel en vormgeving maakt mooie sfeer."

Docent 4 mavo

LikeLees alle recensies

“Dit is de leukste voorstelling die ik heb gezien!''

Leerling 2 havo

Details en prijzen


Speelduur:
50 minuten
Leerlingenaantal: 200 lln op school / 250 lln in theater
Speelvlak: 6m breed, 6m diep en 3m hoog
Opbouwtijd/Afbouwtijd: 120 min. / 60 min.
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is verhoogd podium dan wel een tribune opstelling stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.


Prijslijst:

1 voorstelling €1466
2 voorstellingen €2000
3 voorstellingen in overleg


Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

{

Afblijven

naar het boek van Carry Slee #durf&dans (12+)
Like
0
{

SPIJT!

naar het boek van Carry Slee #pesten (12+)
Like
1