Kinderpopconcert

Jelle Amersfoort en band

Kinderpopconcert

Groep 1 t/m 6, evt. ook 7 en 8

Wel eens een peuter - wild zwaaiend met zijn fopspeen - zien headbangen? Of zesjarigen onbevreesd zien stagediven? Het zou zo maar kunnen bij het kinderpopconcert!

Alles mag: dansen, zingen, springen of zwaaien! We bedoelen maar: de kinderpopconcerten van zanger/presentator Jelle Amersfoort samen met zijn band zijn vet!!

Speciaal voor kinderen in de basisschoolleeftijd speelt zanger en tv-presentator Jelle Amersfoort samen met zijn band het KINDERPOPCONCERT! Al jaren volle bak tijdens Theaterfestival Boulevard in Den Bosch, steevast een energiek, aanstekelijk muziekfeest met massa's kleine én grote meezingers, -dansers en -springers. Jelle rules! Niet te vergeten: Ook ontzettend leuk voor ouders!!

Naast bekende kinderliedjes als In de maneschijn, Tante in Marokko of Hokie Pokie maak je tijdens het Kinderpopconcert ook kennis met nieuwe liedjes! Heb jij bijvoorbeeld wel eens gehoord van een Hertekraaielepelaregeitegaaieberebavianebilleraffedillefant?! Niet? Dan moet je zeker komen!

De muzikanten die Jelle meeneemt zijn niet de minste: ze hebben hun sporen reeds ruim verdient in producties in het theater-en popcircuit (Jersey Boys, Janne Schra, Ruben Hein, Abel) Maar ook Jelle is iemand die je van van alles zou kunnen kennen: als ambassadeur van de WNF Bamboeclub, als presentator van Omroep Brabant of van zijn succesvolle Meezingconcerten in De Efteling!

''Wat een feest!, prachtige popliedjes, mijn kinderen gingen helemaal uit hun dak!''

Moeder van een zoontje van 5 jaar.

Speelduur: minimaal 30 minuten, maximaal 50 minuten
Leerlingenaantal: onbeperkt, afhankelijk van de locatie
Opbouwtijd/afbouwtijd: 60 min. / 30 min.
Speelvlak: 5meter breed x 5 meter diep (kan kleiner indien noodzakelijk, wel graag overleggen)
Bijzonderheden: Benodigdheden: een geluids- & lichtinstallatie geschikt om betreffende locatie van mooi dekkend geluid en sfeervol licht te voorzien. Technische lijst beschikbaar.
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal leerlingen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

1 voorstelling €1500 (exclusief techniek / meerprijs op aanvraag)
2 voorstellingen in overleg

Prijs op aanvraag via info@theaterinschool.nl

Andere voorstellingen in deze categorie