Bijna 11 enzo

Theatergroep Zwerm
Like
1

Groep 7 en 8 (ook speciaal onderwijs)

Bijna 11 enzo” is een voorstelling over puberen, seksualiteit en grenzen stellen. De voorstelling gaat over Daan, Kim en Fleur. Drie achtste-groepers die op zoek zijn naar zichzelf, de liefde en hun grenzen. Peter, de Fee, een quizmaster en zijn assistentes doen ook nog mee. De voorstelling behandeld thema’s als vriendschap, vlinders in je buik, liefde, puberen, verkering, verliefd zijn en vooral: grenzen stellen!

In het nagesprek worden aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken en inzichtelijk gemaakt. Hierdoor worden de kinderen aan het denken gezet over de manier waarop ze met liefde, vriendschap, puberen, verandering en hun eigen grenzen willen en kunnen omgaan.

Theatergroep en spel: Theatergroep Zwerm
Producent: Op de eerste rij
Regie: David Meijer
Doelgroep: Groep 7 t/m 8
Genre: Toneel
Lesmateriaal: Nabespreking

Theatergroep Zwerm maakt en speelt educatieve voorstellingen voor basis- en voortgezet en speciaal onderwijs, voor alle niveaus.
Aan de hand van actuele thema’s maakt Theatergroep Zwerm theater dat leerlingen aan het denken zet. In de veilige omgeving van het klaslokaal worden scholieren geconfronteerd met thema’s als verliefd zijn, seksualiteit, puberen, vriendschap, liefde, verslaving, genotsmiddelen en vooral grenzen stellen. Na de klassenvoorstelling vindt onder leiding van de acteurs een nabespreking plaats. Zo worden de verschil- lende onderwerpen toegelicht en bespreekbaar gemaakt. Door actief mee te doen krijgen de leerlingen de kans om na te denken over hoe ze met hun eigen grenzen willen en kunnen omgaan.

''Wij boeken Bijna 11 enzo al jaren en ieder jaar is het een groot succes!''

Details en prijzen


Speelduur:
45 min. voorstelling / 45 min. interactieve nabespreking

Leerlingaantal: maximaal 60 leerlingen per voorstelling
Opbouwtijd/afbouwtijd: ongeveer 60 minuten voor de voorstelling komen ze aan. Afbouw is ongeveer 30 minuten.

Speelvlak: Klaslokaal
Voorwaarden: De voorstelling speelt bij voorkeur in een klaslokaal om een intieme setting te creeren - waar stoelen in een U vorm opgesteld staan. Binnen deze U vorm wordt de voorstelling gespeeld. De eerste rij leerlingen zit op stoelen, de tweede rij op tafels er achter.


Prijslijst:

1 voorstelling €590
2 voorstellingen €985 
3 voorstellingen €1330


Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.


--- Lente actie ---

Vanaf 2 tot 4 speeldagen 10% korting op de gehele reeks.

Vanaf 5 speeldagen 15% korting op de gehele reeks.


Andere voorstellingen in deze categorie

{

The Big Mo Meespeelshow

The Big Mo
Like
1
{

iSocial

Theatergroep Zwerm
Like
1
{

Afblijven

Naar het gelijknamige boek van Carry Slee
Like
1
{

My Money

Homemade Productions i.s.m. Theater in School
Like
0
{

SPIJT!

Naar het gelijknamige boek van Carry Slee
Like
1