Dolfje Weerwolfje

themavoorstelling: leesplezier bevorderen (4+)

Bevorder het leesplezier en ga op avontuur met Dolfje weerwolfje en Timmie

Dolfje Weerwolfje:

Timmie is de beste vriend van Dolfje. Hij vindt het niet erg dat zijn beste vriend een weerwolf is. Timmie en Dolfje laten op humoristische wijze de voordelen van een weerwolf zien. Een leuke korte interactieve muzikale voorstelling (15 minuten) over anders zijn. Iedereen is anders, gelukkig maar. En toch… je bent nooit de enige in je soort. Dolfje wordt uitgezwaaid. Timmie doet daarna de boek en taalquiz met de kinderen gebaseerd op het boek Dolfje Weerwolfje. Wie heeft er goed opgelet tijdens de muzikale voorstelling? Wie weet hoe je bepaalde woorden schrijft of wat de juiste volgorde van de zin is? Timmie eindigt met het interactieve liedje ‘Ik lees altijd een boek’.

Doelgroep:

Onderbouw basisschool

Speelduur: 15 minuten (per voorstelling) & 15 minuten (boek- en taalquiz door Timmie) of indien de Griezelbus ook geboekt is, boek- en taalquiz in de Griezelbus.

Opbouwtijd/afbouwtijd: 30 min. / 15 min.

Locatie: In school (Klaslokaal of Gymzaal) of in het theater.

Speelvlak: 4 x 2 x 2,5

Leerlingenaantal: 120 (met eigen geluid)/ 250 (met extra geluid)

1 of 2 voorstellingen: €1060,- (meerprijs 375 voor extra geluid)

3 voorstellingen: €1195,- (meerprijs 375 voor extra geluid)

Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW. Inclusief auteursrechten en reiskosten (binnen Nederland) en lesmateriaal. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.