PESTEN 10% voordeel op alle voorstellingen met dit thema
STAPELVOORDEEL Hoe meer je boekt, hoe meer voordeel!

THEMA PESTEN

VO: LABELS (klassenvoorstelling) over de school- en groepsdruk die kinderen met een etiket ervaren
PO: DOLFJE WEERWOLFJE (musical), speciaal leuk voor het kinderboekenweekthema: griezelen met het thema 'anders zijn'
PO: BENJAMIN DE BEER, voorstelling van Herman van Veen over vluchtelingen
VO: WELKOM IN DE BRUGKLAS (improvisatie), over groepsdruk en bondjesvorming
VO: SPIJT (musical), het bekende verhaal van carry Slee, hoe pesten tot wanhoop drijft
PO en VO: ISOCIAL (klassenvoorstelling), over pesten via social media
VO: NORMAAL (beweging en dans), over wat IS normaal?
PO en VO: HARD OP DE TONG (improvisatie), over wat wel en niet gezegd kan worden

Als je vóór 17 juni 2017 een PESTvoorstelling in optie neemt voor in het nieuwe schooljaar, dan ben je voordelig uit door deze actie.
Let op: boek je een reeks dan geldt onderstaande korting. Mail de datum naar info@theaterinschool.nl. Vermeld bij je optie-aanvraag LENTE-ACTIE PESTEN!

STAPELVOORDEEL

VO: ALLES IS MOGELIJK, levenslessen in een wervelende show
VO: INCONTROL, klassenvoorstelling over gamen en genotmiddelen
PO: BRAMMETJE BAAS, circusvoorstelling over ADHD
PO: DE PAPEGAAIENJAS, toneelstuk over vergeetachtigheid
PO en VO: OORLOGSGEHEIMEN, musical over de WOII, naar het boek van Jacques Vriens
PO: HOEP HOEP HIEZEE, De Taaltantes over hoe leuk taal is

Als je vóór 17 juni 2017 een reeks in optie neemt voor in het nieuwe schooljaar, dan ben je voordelig uit door deze actie. Mail de data naar info@theaterinschool.nl. Vermeld bij je optie-aanvraag LENTE-ACTIE STAPELEN!