workshop Brammetje Baas

Circus workshop Brammetje Baas
Brammetje Baas Bazenklas

Brammetje Baas kan bijna alles! Hij schopt ballen huizenhoog, vindt raketbussen uit, staat op zijn kop en jongleert met kopjes en borden. Dat heeft hij allemaal geleerd, en dat kan hij ook aan jou leren!  Brammetje Baas biedt nu wel  7 verschillende ‘Bazenklassen workshops’ aan!

In de volgende leeftijdscategorieën:

Circus!
Groep 4/5/6/7/8 (max 25 leerlingen)
Goochelen! Groep 6/7/8 (max 15 leerlingen)
Uitvinden! Groep 7/8 (max 15 leerlingen)

Omdat er heel veel circustechnieken zijn, bieden we ook 4 specifieke lessen aan. Deze zijn vanwege de moeilijkheidsgraad vanaf groep 6 beschikbaar, en kunnen gegeven worden aan maximaal 15 leerlingen per workshop.

BAZENKLAS Jongleren
BAZENKLAS Ballonvouwen
BAZENKLAS Balanceren
BAZENKLAS Yoyo/Diabolo

Er kunnen 4 workshops op 1 ochtend, maximaal 6 op 1 dag (op 1 locatie). Duur workshop: 50 minuten. 1 klas 25 lln, bij meer lln dient de klas in 2 groepen gesplitst te worden.

CIRCUS BAZENKLAS groep 4/5/6/7/8

Een workshop waarin de leerlingen van alles leren, een mix van diverse circustechnieken. Jongleren met doekjes of ballen en leren balanceren op het puntje van de neus.
De leerlingen mogen ook andere circusattributen uitproberen: de yoyo, een diabolo of een bord leren draaien op een stokje. Dat je na de workshop de basistechnieken hebt geleerd is een feit. Maar het gaat er vooral om dat je met veel oefenen en hard werken geweldige trucs kunt leren. De workshops zijn qua moeilijkheidsgraad en materialen aangepast per groep. maximaal 25 leerlingen

MAGISCHE BAZENKLAS
groep 6/7/8

In deze workshop leren de leerlingen de basis van goochelen, hoe kan iets verdwijnen en verschijnen? Ook leren ze in deze les een paar goocheltrucs en hoe ze die moeten uitvoeren.
Oefening baart kunst! Hoe je jezelf presenteert is soms nog belangrijker dan de truc zelf… De workshops zijn qua moeilijkheidsgraad en materialen aangepast per groep. maximaal 15 leerlingen

UITVINDER BAZENKLAS groep 7/8

In deze workshop bouwen leerlingen de gekste apparaatjes die ze kunnen verzinnen en uitvinden. Waardoor een lampje aangaat als je blaast, of een piano muziek gaat maken zonder hem aan te raken. De leerlingen werken met elektronica en stimuleren het creatieve brein. Soms kan iets heel kleins je leven veranderen!

Over de docent

Brammetje Baas word gespeeld door Robbie Aldjufri. Hij is naast acteur ook circusartiest en heeft ruim 20 jaar ervaring. Sinds 2005 geeft hij ook workshops en lessen aan leerlingen uit het basisonderwijs.  Naast zijn liefde voor acteren en circus heeft hij ook een passie voor uitvinden. Net als Brammetje Baas.
Hij heeft bijvoorbeeld een vliegende mini raketbus gemaakt… die echt kan vliegen!

Kosten voor de workshops met de hele klas:
1e workshop per dag: €125,-
2de workshop: €125,-
3de workshop: €125,-
4de workshop: €100,-
5de workshop: €100,-
6de workshop: €75,-
Kosten voor de workshops in 2 groepen: €187,50
Kosten voor de workshops goochelen en uitvinden bedragen €187,50 per workshop voor de hele klas.
De Bazenklas duurt dan in totaal 2x 50 minuten.
Kosten zijn vrij van btw en inclusief materialen en reiskosten.