Logo
Marieke Duijsters
Marieke Duijsters

12+ alle niveaus
NORMAAL is een beeldende voorstelling vol humor. NORMAAL bekijkt de ‘normale’  wereld anders dan normaal. We maken kennis met Milan en Emma en volgen een dag uit hun leven: opstaan, ontbijten, naar school en ’s avonds naar het schoolfeest.

Ogenschijnlijk zijn het normale mensen. Maar Milan leert slecht, heeft een warrige moeder, kan emoties moeilijk inhouden, is gek van sterren en planeten en wordt gepest. En Emma lijkt heel normaal, want ze ziet er altijd verzorgd uit, kan heel goed leren, gaat braaf naar pianoles, haalt alleen maar negens en tienen en is ook nog beeldschoon.

In de onvermijdelijke zoektocht naar elkaars aandacht, sympathie en liefde proberen ze uit te vinden hoe ze op elkaar overkomen. Wie is nou eigenlijk normaal? En vooral: wat is dat, normaal en wie bepaalt dat eigenlijk?

Theatergroep Ponies maakte de voorstelling in opdracht van het Rozentheater in Amsterdam voor de Kunstmanifestatie NIET NORMAAL (Beurs van Berlage, 2010). Tweeduizend jongeren zagen de voorstelling toen en reageerden zo enthousiast, dat Theatergroep Ponies de voorstelling in 2011 herneemt voor een breed theaterpubliek.

Theatergroep: Theatergroep Ponies
Spel: Mariël Vaartjes, Fabian Holle
Regie: Anne Hermanns
Doelgroep: 12+ alle niveaus
Type theater: Totaaltheater

Reacties

Reacties van het publiek op de voorstelling:

“Dit is de leukste voorstelling die ik heb gezien! ''
''Normaal laat precies zien waar jongeren mee bezig zijn en zich druk over maken.”
"Boeiende en mooie beeldende voorstelling. Eigenheid in spel en vormgeving maakt mooie sfeer."

Details en prijzen

Duur: 50 minuten
Leerlingenaantal: School 200 / theater 250 leerlingen
Speelvlak: 6m breed, 6m diep en 3m hoog
Op- en afbouwtijd: 120 min. / 60 min.
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is verhoogd podium dan wel een tribune opstelling stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

Prijzen:
1 voorstelling €1466,-
2 voorstellingen €2000,-
3 voorstellingen: in overleg

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.