12+ alle niveaus - ook speciaal onderwijs
‘Grenzeloos’ zorgt voor een indringende poetische beleving over pesten, waarbij de acteurs/dansers zich in het zweet werken. Het publiek is live getuige van de pesterijen tussen twee personen. Onder druk van het publiek wordt de één uitgedaagd de ander te treiteren. Wat doe je als je getreiterd wordt? Kom je op voor jezelf of laat je over je heenlopen? Aan het begin van de voorstelling zal het publiek luidruchtig actief zijn. Gedurende de voorstelling gaan de toeschouwers beseffen dat zij juichen voor de pester en nemen schuldgevoelens de overhand. De voorstelling eindigt met de afscheidsbrief van Fleur Bloemen die in 2012 uit het leven is gestapt, doordat de pesterijen haar te veel werden.

Omdat de voorstelling veel emoties losmaakt is het belangrijk de leerlingen na de voorstelling te begeleiden. Er vindt een nagesprek plaats en er zijn mogelijkheden workshops bij te boeken. De workshops gaan over het maken van fysieke contact en vertrouwensoefeningen, waarmee ook in de voorstelling gewerkt wordt.

Op deze wijze heeft u een totaal cultuuraanbod.

Uitvoering: Theatermakerij Storm
Spel: Twee acteurs
Doelgroep: 12+, alle niveaus
Genre: Fysiek theater, dansvoorstelling
Lesmateriaal: Bij te boeken: nagesprek en workshop

Duur: 40 minuten voorstelling en 10 minuten nagesprek
Leerlingaantal: VMBO 150 leerlingen / Havo en hoger 170 leerlingen
Opbouwtijd/afbouwtijd: 2,5 uur /75 min.
Speelvlak: 8 x 8 x 3-5m hoog
Voorwaarden: Wij gaan er vanuit dat bij aankomst de ruimte van de voorstelling is leeggemaakt. Wij bepalen in overleg het speelvlak, waarna u verantwoordelijk bent voor de publieksopstelling. Gymbanken, stoelen en tafels mogen om het speelvlak geplaatst worden als een halve arena.
Er zijn twee volwassenen vanuit de school aanwezig die helpen tijdens het opbouwen en plaatsen van de publieksopstelling.
De ruimte hoeft niet verduisterd te zijn. Als dit tot de mogelijkheden behoord, geven wij hier voorkeur aan.

Prijzen:
1 voorstelling €1425,-
2 voorstellingen €1706,-
3 voorstellingen €2160,-
4 voorstellingen €2333,-

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.