PODIUM IN DE KLAS

Breng je dagdroom tot leven!

Werkblad Daydreamer

verwerkingsopdracht

Voor alle leerjaren geschikt!

Fantaseren en veel plezier - dát kunnen we allemaal gebruiken!

BRENG JE DAGDROOM TOT LEVEN!

Tijdens DAYDREAMER het interactieve podium in de klas, zet je samen met acteur Steef Hupkes de deur van je fantasie wagenwijd open en breng je jouw dagdroom tot leven. Muziek is de bron, waarbij drie verschillende muziekstijlen de revue passeren; klassiek, jazz en wereldmuziek.

Dromen zijn wondere werelden met een totaal andere verteltrant dan het lineaire van A naar Z. Ze maken de gekste sprongen en ze knopen puntjes aan elkaar vast die je van tevoren niet zag aankomen.

Muziek maakt ook een andere wereld in ons los, het prikkelt het hele brein en brengt ons in vervoering.

Het podium is in élke klas voor alle groepen van de basisschool: DAYDREAMER kan overal gespeeld worden; in de gymzaal, op het schoolplein, in de klas en de aula.

Er is lesmateriaal beschikbaar met verschillende opdrachten/ suggesties voor onder,- midden- en bovenbouw.

Speerpunten: kijken&luisteren, samen doen én reflecteren&presenteren.

Daydreamer is laagdrempelig, voor alle niveaus geschikt en bovenal: lachen mag, het is grappig en luchtig en geeft een boost aan je creatieve brein!

"Kinderen hebben fantasieën en die worden in Daydreamer tot leven gebracht." (leerkracht basisschool)

Speelduur: 30 minuten
Opbouwtijd/afbouwtijd: 30 min / 30 min
Speelvlak: klaslokaal
Leerlingenaantal: 1 klas per keer, meerdere klassen in overleg
Voorwaarden: -

Geschikt voor alle leerjaren!

Prijs per klas: € 150,00

Minimaal 2 klassen per dag, maximaal 8.

Podium in de klas is exclusief 9% BTW, inclusief reiskosten (binnen Nederland) en lesmateriaal.