Coulance regeling

Theater in School & Corona Coulance Regeling

In deze voor ons allemaal spannende tijden, waarbij we zo op afstand moeten blijven, beweegt Theater in School graag mee, we moeten elkaar een beetje helpen en tegemoet komen.

VERPLAATSEN
Verplaatsen is kosteloos indien je binnen dit schooljaar alsnog een nieuwe datum inplant. We vragen je wel om 50% van de afgesproken prijs te voldoen bij verplaatsen.

Als je een voorstelling bij ons hebt geboekt die je vanwege geldende maatregelen moet verplaatsen bel of mail ons dan om een nieuwe datum af te spreken: bel ons op 023-5136222

Graag proberen we zoveel mogelijk voorstellingen alsnog te spelen op een later tijdstip, binnen dit schooljaar. Ook voor voorstellingen in het nieuwe schooljaar 20/21 bieden we je deze mogelijkheid aan – het zijn onzekere tijden. Wil je zeker zijn van een datum in het nieuwe schooljaar, boek dan nu alvast een datum!

ANNULEREN
Wil je of kun je niet anders dan de voorstelling annuleren, maak dan gebruik van onze corona-coulance regeling.
Je betaalt dan 75% van het afgesproken bedrag ipv 100%.
Boek je in dit kalenderjaar een voorstelling terug, krijg je 25% korting.

ALTERNATIEF
Maak gebruik van de alternatieven die we aanbieden:

* Ook in 2021 bieden we de eindmusical in 1 dag aan! In slechts 1 dag maken wij met de leerlingen van groep 8 een onvergetelijke musical als herinnering aan een bijzondere tijd. Met of zonder publiek - vraag naar de mogelijkheden.

* Vertoon de registratie van Oorlogsgeheimen – voorstelling op youtube en bijpassend lesmateriaal, voor leerlingen & ouders

* Welkom terug op School! - voorstelling kan in klein-formaat (per klas) of tot 100 lln in de aula.  Over hoe je in deze tijden van afstand de verbinding aangaat met elkaar en de ervaringen een podium kunt geven.

SAMEN VOORUIT
Blijf vooruit kijken en weet ons te vinden om nieuwe boekingen af te spreken.
Op deze manier laten wij jullie leerlingen niet in de kou staan en jullie laten de mensen die bij de producties betrokken zijn niet in de kou staan! We doen het samen!