Theater in School & Corona Coulance Regeling

In deze voor ons allemaal spannende tijden, waarbij steeds weer rekening gehouden moet worden met veranderende omstandigheden, beweegt Theater in School graag mee, we moeten elkaar een beetje helpen en tegemoet komen.

VERPLAATSEN van een voorstelling
Indien er verplaatst moet worden omdat een voorstelling niet door kan gaan wegens door de overheid opgelegde maatregelen én er geen alternatief mogelijk is (zoals bijv. online of in kleinere groepen), geldt een verplaatsingstoeslag van 25%.

De nieuwe datum dient binnen het schooljaar te vallen. We vragen je tevens om 50% van de afgesproken prijs te voldoen bij verplaatsen.

Als je een voorstelling bij ons hebt geboekt die je vanwege geldende maatregelen moet verplaatsen bel of mail ons dan om een nieuwe datum af te spreken: bel ons op 023-5136222

Graag proberen we zoveel mogelijk voorstellingen alsnog te spelen op een later tijdstip, binnen dit schooljaar. Lukt dat onmogelijk dan plannen we in kalenderjaar 2022 een datum. Wil je zeker zijn van een datum in het nieuwe schooljaar (22/23), boek dan nu alvast een datum!

De verplaatsingsfee komt terecht bij de acteurs van onze gezelschappen. Zodat deze gezelschappen ook nog bestaan zodra de voorstellingen alsnog kunnen worden gespeeld.

ANNULEREN
Wil je of kun je niet anders dan de voorstelling annuleren, maak dan gebruik van onze corona-coulance regeling.
Je betaalt dan 75% van het afgesproken bedrag ipv 100%.
Boek je in dit kalenderjaar een voorstelling terug, krijg je 25% korting.

ALTERNATIEF
Maak gebruik van de alternatieven die we aanbieden:

* veel voorstellingen hebben een ONLINE variant, veel al met bijpassend lesmateriaal (ook in te zetten wanneer lln niet op school aanwezig zijn)

* Vertoon de registratie van Oorlogsgeheimen – voorstelling op youtube en bijpassend lesmateriaal, voor leerlingen & ouders - eventueel met gastles

* Ook in 2022 bieden we de eindmusical in 1 dag aan! In slechts 1 dag maken wij met de leerlingen van groep 8 een onvergetelijke musical als herinnering aan een bijzondere tijd. Met of zonder publiek - vraag naar de mogelijkheden.

* Welkom terug op School! - voorstelling kan in klein-formaat (per klas) of tot 100 lln in de aula.  Over hoe je in deze tijden van afstand de verbinding aangaat met elkaar en de ervaringen een podium kunt geven.

SAMEN VOORUIT
Blijf vooruit kijken en weet ons te vinden om nieuwe boekingen af te spreken.
Op deze manier laten wij jullie leerlingen niet in de kou staan en jullie laten de mensen die bij de producties betrokken zijn niet in de kou staan! We doen het samen!