Friet in de Kliniek

Marit Brugman
Like
0

12+

Marit Brugman (27) is samen met haar vriend Dylan Haegens bekend van hun YouTube kanalen waar zij per week meer dan één miljoen jongeren mee bereiken. Marit heeft een boek geschreven, Friet in de Kliniek, waarin zij vertelt over haar ervaring met anorexia. In dit boek wordt op een positieve, hoopvolle manier het proces van herstel beschreven.

Met haar presentatie voor scholen geeft Marit een inkijkje in het leven van iemand met anorexia en laat zij zien hoe belangrijk het is om hulp te zoeken als je te maken hebt met een eetstoornis. Ze laat zien hoeveel invloed een eetstoornis heeft op je lichaam, sociale leven, maar vooral ook op je gedachten en vertelt hoe zij beter is geworden. Met meer dan 100.000 jongeren die kampen met een eetstoornis en het nog veel grotere aantal omstanders, is het volgens Marit erg belangrijk om dit onderwerp bespreekbaar te maken onder de jeugd.

Details en prijzen


De volledige opbrengsten van deze voorstellingen gaan naar Stichting Durf Te Vragen.

Marit is door haar ervaring samen met haar vriend Dylan Heagens de stichting Durf Te Vragen gestart, om ook andere jongeren te helpen met psychische problemen. Stichting Durf Te Vragen helpt jongeren met het herkennen en erkennen van psychische problemen. De stichting stimuleert hen om hulp te zoeken.


Leerlingenaantal:
maximaal 200 leerlingen per voorstelling

Voorwaarden: De voorstelling is voor minimaal 2 voorstellingen te boeken

Prijslijst:
2 voorstellingen €1435
3 voorstellingen €1875


Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief 10% auteursrechten en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

{

Fataal

Met school naar Fataal
Like
2