Een kleine geschiedenis van bijna alles

Silvester Zwaneveld

12+ alle niveaus

In de nieuwe cabaretvoorstelling van Silvester Zwaneveld word je lachend slimmer. Aan de hand van het populair wetenschappelijk boek ‘Een kleine geschiedenis van bijna alles’, van bestseller auteur Bill Bryson, neemt Silvester je mee langs de wonderen van de wereld waarin we leven. En: het wonder dat je zelf ook bent.

Van sterrenstelsels tot atomen, van Kelvin tot Einstein, alles komt voorbij in deze bijna allesomvattende theatershow. Laat je betoveren door het alledaagse en voel hoe wonderlijk het gewone kan zijn. Een voorstelling vol humoristische wetenschap.

Speelduur
: 50 minuten
Opbouwtijd/Afbouwtijd: 3 uur / 1 uur
Speelvlak: Speellokaal of aula
Leerlingenaantal: 150 lln
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.
Bijzonderheden: minimaal 2 voorstellingen per dag.
Benodigdheden: Beamer en microfoon.

1 voorstelling €950
2 voorstellingen €1450
3 voorstellingen €1950
4 voorstellingen €2100