The Best of Oeloek

Oeloek

havo/vwo
Het Parool schreef over deze cabaretgroep: "Ontroering, plaatsvervangende schaamte, verbijstering, een schaterlach en op de beste momenten allemaal tegelijk."

Na het succes van hun eerste cabaretprogramma De Nacht van de Nasmaak en de opvolger Prille Roest komt Oeloek nu met The Best Of Oeloek. Deze hilarische, multidisciplinaire spektakelshow is speciaal voor het middelbaar onderwijs samengesteld. Een keuze uit de beste, mooiste, grappigste, gekste, muzikaalste en meest ontroerende scènes en sketches uit hun eerste twee programma's.
Oeloek durft de grenzen van het theater op te zoeken en te doorbreken, zintuigen te prikkelen en te verrassen. Laat de leerlingen dit ook zelf beleven, op school óf in het theater.

Tekst en spel: Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij
Eindregie: Martin van Waardenberg
Martin van Waardenberg: 'Het viel mij gelijk op dat de theatergroep veel talent heeft. De acteurs zijn vreselijk humoristisch en doen gekke dingen'. 'Hun spel zit goed in elkaar, daar ben ik voor gevallen'.

'Ze zijn energie, veelzijdig en veelbelovend. En hun programma Prille Roest draait als een tierelier''

De volkskrant

Duur: 60 minuten
Leerlingaantal: 200 leerlingen
Opbouwtijd/afbouwtijd: Minimaal120 minuten/60 minuten
Speelvlak: 8m breed, 8m diep, 4m hoog
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

Bijzonderheden: In samenwerking met de school worden onderstaande technische punten gerealiseerd:
Licht: 12 x 500 watt theaterlampen (spots) op 4 statieven (of hangend in het grid), lichttafel met 12 dimmers
Geluid: p/a set inclusief versterker en mengtafel met 2 stereo kanalen en 5 microfoonkanalen, 2 boxen van minimaal 350 watt

Prijzen:
1 voorstelling €1700,-
2 voorstellingen €2265,-

Andere voorstellingen in deze categorie

Alles is mogelijk

Rob en Emiel