InControl

12+

InControl, een voorstelling over genotmiddelen en hoe daarmee om te gaan. 3 jongeren die worstelen met de vraag: hoe om te gaan met alcohol, drugs en gamen. Als iedereen alcohol drinkt, moet ik dat dan ook doen? En hoeveel uur per dag gamen is nog gezond? Een voorstelling die jongeren voorbereid op een wereld waar ze eigenlijk pas vanaf hun 18de aan deel mogen nemen, maar die er nu al volop is.

Na de voorstelling vindt onder leiding van de acteurs een nabespreking plaats waarin aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken worden en inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor worden de jongeren aan het denken gezet over de manier waarop ze met drugs, alcohol, gamen en hun eigen grenzen willen omgaan.

Spel: Theatergroep Zwerm
Regie: David Meijer
Producent: Op de eerste rij

“Wat een goede voorstelling, de reactie van de jongens was grandioos om te zien.”

Docent drama Fons Vitae Lyceum, Amsterdam

Speelduur:
45 min. voorstelling / 45 min. interactieve nabespreking
Leerlingaantal: Maximaal 60 leerlingen per voorstelling

Opbouwtijd/Afbouwtijd: 60 min. /15 min.
Speelvlak: Klaslokaal
Voorwaarden: De voorstelling speelt bij voorkeur in een klaslokaal om een intieme setting te creeren - waar stoelen in een U vorm opgesteld staan. Binnen deze U vorm wordt de voorstelling gespeeld. De eerste rij leerlingen zit op stoelen, de tweede rij op tafels er achter.

1 voorstelling €680
2 voorstellingen €1130
3 voorstellingen €1490

--- Lente actie ---

Vanaf 2 tot 4 speeldagen 10% korting op de gehele reeks.

Vanaf 5 speeldagen 15% korting op de gehele reeks.

Andere voorstellingen in deze categorie

Hard op de Tong

The Big Mo