Friet in de kliniek

Friet in de Kliniek

Marit Brugman

#Durf te vragen!!

Méér dan 1 miljoen jongeren kennen Dylan Haegens en zijn vriendin Marit Brugman. Ze zijn bekend van hun eigen youtube kanalen, en nu heeft Marit (27) een boek geschreven.

Friet in de Kliniek, over haar eigen ervaring met anorexia. In dit boek wordt op een positieve, hoopvolle manier het proces van herstel beschreven. De drempel verlagen en over dit thema in gesprek gaan, dat valt niet mee. Marit weet de juiste ingang en bewandelt deze weg met de leerlingen.

Een motivatie-speech die een inkijkje geeft in haar eigen leven.

Hoe is het leven van iemand met anorexia en hoe belangrijk is het om hulp te zoeken als je te maken hebt met een eetstoornis?!. Dat laat Marit je zien. Hoeveel invloed een eetstoornis heeft op je lichaam, op je sociale leven, maar vooral ook op je gedachten. Maar het belangrijkste: ze vertelt hoe zij beter is geworden. Met meer dan 100.000 jongeren die kampen met een eetstoornis en het nog veel grotere aantal omstanders, is het volgens Marit erg belangrijk om dit onderwerp bespreekbaar te maken onder de jeugd.

Wist je dat 10% van de patiënten jongens zijn... deze voorstelling is geschikt voor iedereen, en is ook goed om op ouderavonden in te zetten...

De volledige opbrengsten van deze voorstellingen gaan naar Stichting Durf Te Vragen.

Marit is door haar ervaring samen met haar vriend Dylan Heagens de stichting Durf Te Vragen gestart, om ook andere jongeren te helpen met psychische problemen. Stichting Durf Te Vragen helpt jongeren met het herkennen en erkennen van psychische problemen. De stichting stimuleert hen om hulp te zoeken.

Leerlingenaantal:
maximaal 200 leerlingen per voorstelling

Voorwaarden: De voorstelling is voor minimaal 2 voorstellingen te boeken

2 voorstellingen €1435
3 voorstellingen €1875

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief 10% auteursrechten en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

Met School naar Fataal

#zinloosgeweld #zinvolwerk