12+ alle niveaus

Ontdek wie je bent en wees het dan expres!

ACT NOW and become the great you

Een levensspelwijzer- daar wordt iedereen wijzer van!

  • Wie ben jij?
  • Wie ben jij in relatie tot je klasgenoten?
  • Waar word jij blij van?
  • Wat is je grootste droom?
  • Wat zijn jouw talenten?

Meer lezen >
Heb jij deze vragen ook wel eens in je hoofd? Dan is dit spel echt wat voor jou! Dit spel staat even stil bij wie jij bent als mens, los van de vakken en cijfers die je haalt. Je bent namelijk een pracht mens met een uniek talent wat jij de wereld hebt te geven. Grijp je kans now and become the great you!

Wat levert het de jongeren op?

  • Een kort en krachtig spel waarbij de jongeren in 2 uur tijd een deel van zichzelf ontdekken, en dit ook in relatie tot hun klasgenoten zien.
  • Een MUST voor elke jongere in het onderwijs om spelenderwijs stil te staan bij wie ze zelf zijn en hoe ze zich verhouden tot de omgeving.
  • Valentine bereikt dit op een toegankelijke manier in een veilige sfeer, waardoor jongeren zich authentiek kunnen uiten en op een speelse manier op zelfonderzoek gaan.
  • Blik vooruit in een context van positieve empowerment: jongeren zien concrete kansen en mogelijkheden voor zichzelf en kunnen die vertalen naar het dagelijks leven.

Waarom ACT NOW!
Het is van belang om als jongere stil te staan bij wat je allemaal al bereikt hebt in je leven en waar je trots op bent. Los van alle cijfers voor de vakken die jongeren volgen. In deze workshop worden jongeren even stil gezet om te voelen wie ze zijn en vooral te ervaren waar ze gelukkig van worden. Stil te staan bij de zaken die ze allemaal al voor elkaar hebben gekregen in hun leven. Waar ze echt trots op mogen zijn. De jongeren zien nieuwe kansen en perspectieven voor zichzelf waar ze naar kunnen handelen en mee verder kunnen.

Valentine Berning (De bedenker van ACT NOW!)
Valentine is van huis uit communicatiedeskundige, psycholoog en creatief producent en werk daarnaast als actrice/theatermaker/theaterdocente. Op het moment is ze veel werkzaam als creatief producent en produceert, schrijft ze aan online series die mensen inspireren. Zij heeft een ongekend talent in het zien van de potentie en talent van jongeren. Ze geeft hen in een korte tijd de ruimte om iets over zichzelf te ontdekken, een positieve boost te geven en reikt hen concrete handvatten om de volgende stappen richting hun droom te zetten. Daarnaast werkt ze ontzettend graag met groepen jongeren, omdat ze hen meteen weet te motiveren en te inspireren. Vervolgens halen jongeren het beste in elkaar naar boven.

De oefeningen die Valentine gebruikt variëren van visualisatie oefeningen, expressie oefeningen, maar ook diverse interactieve oefeningen in koppels, en oefeningen in volledig groepsverband. Ze weet de juiste balans te vinden tussen rust, interactie en de creativiteit en spontaniteit onder jongeren te stimuleren.

Details en prijzen


Duur
: 1,5 uur
Leerlingaantal: maximaal 30 lln
Opbouwtijd/Afbouwtijd: 60 min. / 30 min.
Speelvlak: Klaslokaal. Tafels aan de kant geschoven en stoelen in een kring.
Benodigdheden: beamer of aansluiting digibord voor de video aan het begin van de workshop. Tafels aan de kant geschoven en stoelen in een kring. Bij grotere groepen (25-30 lln) graag een dubbel lokaal.


Prijzen op 1 dag:
voor meerdere dagen, vraag naar de prijs en voorwaarden

1 x Talentspel Act Now: €   750,00 exclusief btw. -- €   817,50 inclusief btw.

2 x Talentspel Act Now: € 1000,00 exclusief btw. -- € 1090,00 inclusief btw.


Alle prijzen zijn inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

{

Like
1
{

Rob & Emiel Live!

Streetmagicians, kampioenen magic (12+)
Like
1