The Big Mo Theater Show

The Big Mo (12+)

12+ alle niveaus - óók geschikt voor MBO

Geïmproviseerd en interactief theater en cabaret voor voortgezet onderwijs, waarin jouw leerlingen op een actieve manier betrokken worden bij het ontstaan van de voorstelling. Unieke voorstellingen met veel humor, maar ook ruimte voor mooie verhalen en ondersteund met geïmproviseerde muziek.

Wil je je leerlingen enthousiast maken voor theater en cultuur? Dan kies je deze voorstelling.

The Big Mo maakt deze show speciaal voor en met jongeren. De interactieve voorstelling ontstaat door verbaal verkeer tussen spelers en leerlingen. Het resultaat is een hilarische voorstelling, waarbij ook diepgang niet wordt vermeden.

Het karakter is laagdrempelig en voor ieder schooltype geschikt. De acteurs kunnen thema’s inpassen (seksualiteit, diversiteit, groepsdruk, verslaving, maar ook Kerstmis, vakantie of profielkeuze bijvoorbeeld). Vaak spelen er leerlingen een rol mee in de show. De toon is luchtig.

Door de combinatie met een workshop leren de leerlingen zelf theater maken en improviseren.

Ook geschikt voor docententeams, in combinatie met voorstelling voor leerlingen te boeken!

Andere interactieve voorstellingen van The Big Mo:

Welkom in de Brugklas
Jaarlijks maakt The Big Mo met de succesvolle voorstelling  Welkom in de Brugklas weer veel nieuwe leerlingen wegwijs.

Hard op de Tong – interactieve gespreksvoorstellingen voor scholen
The Big Mo draagt op meerdere manieren bij aan een positief klimaat op uw school!
Zoals met Hard op de Tong, de populaire interactieve voorstelling over thema's die bij de leerlingen leven. U kunt kiezen uit verschillende thema's als: Pesten, Diversiteit, Drugs en meer. Bij deze voorstelling is meer aandacht, ruimte en tijd om ook de lastigste onderwerpen niet te schuwen.

Uitvoering: The Big Mo
Spel en muziek: Martijn Loerakker, Monique van Aken, Remy van Keulen, Richard Roling, Jochem Meijer e.a.
Doelgroep: 12+, alle niveau's VO en MBO
Genre: Improvisatie / Meespeeltheater
Lesmateriaal: Lesbrief en workshop bij te boeken

Beste leden van Big Mo, vanmiddag geen tijd gevonden om jullie te bedanken. Genoten van jullie voorstelling, knap hoe jullie inspeelden op het thema van de dag en ons als publiek hierin actief meenamen. Een mooie afsluiting van de dag, bedankt.

Han Koebrugge - directeur Kalsbeek College Woerden

LikeLees alle recensies

''Een 8, dit was het gemiddelde cijfer dat de studenten de voorstelling gaven. Het was erg interactief, gaf veel energie en zeer humorvol. Al met al de perfecte opening van ons evenement."

Docent VO

Duur: 30 tot 90 minuten (in overleg)
Leerlingenaantal: 200 leerlingen (of anders in overleg)
Opbouwtijd/afbouwtijd: 45 minuten/30 minuten
Speelvlak: 6 breed, 4 diep, 3 hoog
Techniek: De voorstelling neemt eigen geluidstechniek mee, en kan overal spelen waar de acteurs goed zichtbaar zijn. Voor het theater of scholen met theaterlicht is er een lichtplan.
Locatie en inrichting: De voorstelling kan worden gespeeld in uw aula, gymzaal of theater. Afgesloten ruimte met de stoelen in theateropstelling met middenpad is optimaal.
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.
Aantal acteurs / muzikanten: 3 totaal

1 voorstelling €1450
2 voorstellingen €1780
3 voorstellingen €2110

Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

Alles is Mogelijk!

Rob en Emiel - Kampioenen MAGIC (12+)

Rob & Emiel Live!