Willem Junior

Een educatieve voorstelling voor basis- en voortgezet onderwijs

'Wilhelmus va-han Na-ha-sau-we | Ben ik van Duitse bloed'

Duitse bloed? Maar Willem is toch Willem van Oranje? Onze Vader des Vaderlands ?

Wat heeft Duitsland daar mee te maken? (En hoe zat het ook alweer met die Spaanse Koning?) En als hij Willem de Zwijger heet, waarom praat hij dan zo veel? En hoe komt het toch dat we bij elke voetbalwedstrijd een lied over hem zingen?

In Willem Junior reizen twee nieuwsgierige jongens via een magische app terug in de tijd, waar ze de jonge Willem ontmoeten en waar ze de mysteries proberen te ontrafelen rondom deze 'Grootste Nederlander Aller Tijden', waar we allemaal ooit van gehoord hebben, maar waar we eigenlijk niet zo heel veel van weten.

Het wordt een energieke jeugdvoorstelling, vol humor, leuke liedjes, spannende momenten, waar je uiteindelijk misschien nog wat van opsteekt, is mooi meegenomen. Oorspronkelijk script – Anne-Gine Goemans Regie & Scriptbewerking – Florus van Rooijen

Doelgroep: Groep 6, 7 & 8 + Klas 1 & 2

Vanaf 14 september 2020. Iedere maandag t/m vrijdag . M.u.v. schoolvakanties.

1 voorstelling op school €1450
2 voorstellingen op school €1650
3 voorstellingen op school €1995

1 voorstelling in het theater €2450
2 voorstellingen in het theater €3250

Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW. Inclusief reiskosten (binnen Nederland) en lesmateriaal. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.