Rob & Emiel Live!

Streetmagicians, kampioenen magic (12+)
Like
1

12+ alle niveaus

Street magic is zo mogelijk nog magischer dan magic in het theater…met Rob en Emiel (bekend van TV).

Laat je verwonderen in een spectaculaire voorstelling, waarbij niks is wat het lijkt.

Rob en Emiel nodigen je in hun voorstelling uit om mee te doen in hun beste trucs, je staat er met je neus bovenop en het gebeurt waar je bij staat…!

Op straat, in theaterlicht, maar ook in de klas of in de aula.
Magic is overal…

Street Magic gemist?
Klik hier voor uitzending gemist van ZAPP

NIEUW!

Streetmagicians Live kan worden teruggeboekt voor dezelfde groep: Streetmagicians 2.0 – ‘voor gevorderden’.

Deze voorstelling kan in hetzelfde maar ook in het volgende leerjaar geboekt worden. 

Meer lezen >

Biografie
Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Maar al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

In het najaar van 2014 waren zij dagelijks te zien in het programma van Zapp: Street Magic.

Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Ze geven regelmatig lezingen in de zakelijke markt over communicatie, waarneming, oplossingsgericht denken en denkpatronen. Mind Breakers was het eerste programma dat zij doelgericht voor jongeren hebben ontwikkeld. Naast deze jeugdlezing hebben zij nu een 50 minuten durende SHOW (spektakel) vol interactie met de leerlingen. Alles is Mogelijk! Magisch cabaret met een moraal, ze vertellen de leerlingen dat alles wat je wilt bereiken mogelijk is, als je er maar veel tijd, energie en passie in steekt. Deze voorstelling is op aanvraag nog te boeken.

Nu is er Street Magicians Live - een voorstelling in theaterlicht, maar ook in de klas, de aula of op het schoolplein, waarbij niks is wat het lijkt...

''Rob en Emiel zijn geweldig! Wij hebben ontzettend genoten van de voorstelling!''

Details en prijzen


Speelduur:
50 minuten
Leerlingenaantal: 200 leerlingen per voorstelling
Opbouwtijd/Afbouwtijd: 60 min. / 30 min.
Speelvlak: 3m bij 3m
Bijzonderheden: Geen technische benodigdheden, brengen eigen versterking mee
Voorwaarden: De voorstelling speelt minimaal 2 keer per dag; alleen in een reeks dagen is 1x per dag mogelijk. Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.


Prijslijst:

1 voorstelling €1745 

2 voorstellingen €1995

3 voorstellingen €2195


Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

{

Alles is Mogelijk!

Rob en Emiel - Kampioenen MAGIC (12+)
Like
1
{

Ouderavond 2.0

Rob en Emiel
Like
1
{

The Big Mo Theater Show

The Big Mo (12+)
Like
2