The Cyclepaths

Engelstalig/ TTO (12+)
Like
1

12+ alle niveaus
The Cyclepaths is een Engelstalig improvisatie-comedy gezelschap - uitsluitend samengesteld uit native speakers. Steeds meer leerlingen volgen tweetalig onderwijs. Ook als je nog maar net met de taal uit de voeten kunt, misschien dan wel juíst, is het een hele goeie oefening om zelf op het podium te staan en je te presenteren in het Engels. 

Voorstelling
Waar kunnen jouw leerlingen zich op voorbereiden? Op een unieke voorstelling waar de energie en de hilariteit van afspat en waar de input van de leerlingen iedere show bepaalt. Alle scènes zijn 100 procent geïmproviseerd, en de leerlingen spelen ook zelf mee in de voorstelling.
Educatief, veelzijdig, zeer toegankelijk en geschikt voor ieder schooltype. Het interactieve spel stimuleert de leerlingen om actief gebruik te maken van hun (passieve) Engelse kennis. Daarnaast leren ze spelenderwijs om zelfvertrouwen op te bouwen, beter te communiceren en om zich succesvol op een podium te presenteren (in het Engels).

Workshops
In combinatie met workshops kunnen uw leerlingen ook zelf leren om te improviseren. Tevens kunnen workshops en voorstellingen focussen op bepaalde thema’s, zoals public speaking en teambuilding. Daarom zijn ze ook uitermate geschikt voor docenten, bijvoorbeeld op teamdagen.
The Cyclepaths traden in 2013 op tijdens de TTO 3-daagse van Europees Platform. Ruim 200 docenten zagen de voorstelling en reageerden buitengewoon enthousiast. The Cyclepaths verzorgen al jaren de presentatie voor het Europees Platform tijdens de Junior Speaking Contest. 

Naast hun voorstellingen op scholen treden The Cyclepaths sinds 2010 ook regelmatig op in de bakermat van Nederlands cabaret, Theater PePijn, in Den Haag.

Theatergroep: The Cyclepaths
Genre: Improvisatietheater

Erg knap! Wij beoordelen deze voorstelling met een 8,5 gemiddeld.

Leerkracht Engels

Details en prijzen


Speelduur:
tot 60 min.
Leerlingenaantal: maximaal 200
Opbouwtijd / Afbouwtijd: 30 min. / 30 min.
Speelvlak: 3m breed, 3m diep en 3m hoog
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.
Bijzonderheden: Engelstalig - workshops op aanvraag


Prijslijst:

1 voorstelling €1410
2 voorstellingen €1730
3 voorstellingen en workshops in overleg


Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Andere voorstellingen in deze categorie

{

The Big Mo Theater Show

The Big Mo (12+)
Like
2