Logo

Rob en Emiel werden bij het grote publiek bekend als finalisten van het programma De Nieuwe Uri Geller, waarin mentalisme centraal stond. Maar al jaren verweven zij magie, cabaret, verwondering en humor in feel-good performance-acts voor hun eigen theatershows en evenementen.

In het najaar van 2014 waren zij dagelijks te zien in het programma van Zapp: Street Magic.

Hun acts op verschillende nationale en internationale wedstrijden werden met goud beloond. In 2006 behaalden zij zelfs goud in drie verschillende categorieën, kregen een eervolle onderscheiding voor hun komische presentatie en wonnen de Grand Prix, de hoogst haalbare Nederlandse goochelprijs, waarmee zij Nederlands kampioen goochelen zijn! Maar de hoogste onderscheiding die zij mochten ontvangen, was de titel Beste Mentalisten Ter Wereld tijdens het Wereldkampioenschap Mentalisme in 2009. Daarmee behoren zij officieel tot de absolute wereldtop!

In totaal stonden zij zeventien keer met hun eigen show in een uitverkocht Sydney Opera House, Australië. Ook traden zij op in onder andere België, Duitsland, Groot Brittannië, Zweden, Brazilië, Thailand, Zuid-Korea en de U.S.A. en waren in tientallen televisieprogramma’s te zien, waaronder Barend & van Dorp, Jensen, Life & Cooking, De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman.

Ze geven regelmatig lezingen in de zakelijke markt over communicatie, waarneming, oplossingsgericht denken en denkpatronen. Mind Breakers was het eerste programma dat zij doelgericht voor jongeren hebben ontwikkeld. Naast deze jeugdlezing hebben zij nu een 50 minuten durende SHOW (spektakel) vol interactie met de leerlingen. Alles is Mogelijk! Magisch cabaret met een moraal, ze vertellen de leerlingen dat alles wat je wilt bereiken mogelijk is, als je er maar veel tijd, energie en passie in steekt. Deze voorstelling is op aanvraag nog te boeken.

Nu is er Street Magicians Live  - een voorstelling in theaterlicht, maar ook in de klas, de aula of op het schoolplein, waarbij niks is wat het lijkt...