Logo

12+ alle niveaus - ook geschikt voor doven en slechthorenden
Spider-Boy is een intieme voorstelling waarin we de gedachten volgen van een slechthorende jongen met een fascinatie voor Spiderman.

Hij is, net als Spiderman, bezig om zijn angsten en onzekerheden te overwinnen. Door zijn gehoorbeperking mist hij heel veel van de wereld. Hij leert van Spiderman zijn angsten te overwinnen. Spider-Boy is een poëtische voorstelling met humor, ontroering en confrontatie over een jongen die steeds meer in een sociaal isolement raakt. In onze huidige maatschappij is elkaar verstaan soms complexer dan je denkt. 

Hier heeft Theatergroep Ponies een lesbrief bij geschreven en na de voorstelling vindt een nagesprek plaats over communicatie en de complexiteit daarvan. Communicatie moet je samen doen... hoe doe je dat als je je niet begrepen, gehoord voelt... niet verstaanbaar kunt maken...

Details en prijzen

Duur: 40 minuten voorstelling, 20 minuten nagesprek
Leerlingenaantal: 150 leerlingen in school
Speelvlak: 6m breed, 6m diep en 3m hoog (kan ook kleiner in overleg)
Op- en afbouwtijd: 120 min. / 60 min.
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is - verhoogd podium dan wel een tribune opstelling stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

Prijzen:
1 voorstelling €1000,-
2 voorstellingen €1250,-
3 voorstellingen €1500,-

Ook mogelijk in klaslokaal met 75 leerlingen:
Prijzen:
1 voorstelling  €850,-
2 voorstellingen €1000,-

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.