12+ alle niveaus
The Cyclepaths zijn een Engelstalig improvisatie-comedy gezelschap uitsluitend samengesteld uit native speakers. Denk maar aan De Lama's, maar dan in het Engels.

Voorstelling
Waar kunnen uw leerlingen zich op voorbereiden? Op een unieke voorstelling waar de energie en de hilariteit van afspat en waar de input van de leerlingen iedere show bepaalt. Alle scènes zijn 100 procent geïmproviseerd, en de leerlingen spelen ook zelf mee in de voorstelling.
Educatief, veelzijdig, zeer toegankelijk en geschikt voor ieder schooltype. Het interactieve spel stimuleert de leerlingen om actief gebruik te maken van hun (passieve) Engelse kennis. Daarnaast leren ze spelenderwijs om zelfvertrouwen op te bouwen, beter te communiceren en om zich succesvol op een podium te presenteren (in het Engels).

Workshops
In combinatie met workshops kunnen uw leerlingen ook zelf leren om te improviseren. Tevens kunnen workshops en voorstellingen focussen op bepaalde thema’s, zoals public speaking en teambuilding. Daarom zijn ze ook uitermate geschikt voor docenten, bijvoorbeeld op teamdagen.
The Cyclepaths traden in 2013 op tijdens de TTO 3-daagse van Europees Platform. Ruim 200 docenten zagen de voorstelling en reageerden buitengewoon enthousiast. The Cyclepaths verzorgen de presentatie voor Europees Platform de Junior Speaking Contest 2014, 2015, 2016 én zijn alweer gevraagd voor 2017.

Naast hun voorstellingen op scholen treden The Cyclepaths sinds 2010 ook regelmatig op in de bakermat van Nederlands cabaret, Theater PePijn, in Den Haag.

Theatergroep: The Cyclepaths
Spel: Margo van de Linde, Inyaki Magno, Claire Schuyffel, Trista Mrema en Luke Davies
Doelgroep: 12+ alle niveaus
Genre: Improvisatietheater

Duur: tot 60 min.
Leerlingenaantal: Maximaal 200
Opbouw-/afbouwtijd: 30 min. / 30 min.
Speelvlak: 3m breed, 3m diep en 3m hoog
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.
Bijzonderheden: Engelstalig

Prijzen:
1 voorstelling €1410,-
2 voorstellingen €1730,-
3 voorstellingen: In overleg

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.

Reacties

Op 11 januari 2018 verzorgden The Cyclepaths een optreden voor ruim 200 internationale studenten in cultuurcentrum Vrijhof van Universiteit Twente.

Hieronder vind je de reacties van de leerlingen van het Gymnasium Beekvliet.
The Cyclepaths verzorgden een optreden voor deze school.