InControl, een voorstelling over genotmiddelen en hoe daarmee om te gaan. 3 jongeren die worstelen met de vraag: hoe om te gaan met alcohol, drugs en gamen.  Als iedereen alcohol drinkt, moet ik dat dan ook doen? En hoeveel uur per dag gamen is nog gezond? Een voorstelling die jongeren voorbereid op een wereld waar ze eigenlijk pas vanaf hun 18de aan deel mogen nemen, maar die er nu al volop is.

Na de voorstelling vindt onder leiding van de acteurs een nabespreking plaats waarin aan de hand van stellingen en interactief theater de thema’s besproken worden en inzichtelijk worden gemaakt. Hierdoor worden de jongeren aan het denken gezet over de manier waarop ze met drugs, alcohol, gamen en hun eigen grenzen willen omgaan.

Reactie:
“Wat een goede voorstelling, de reactie van de jongens was grandioos om te zien.”
(docent drama Fons Vitae Lyceum, Amsterdam)

Spel: Theatergroep Zwerm
Regie: David Meijer
Producent: Op de eerste rij

Duur: 45 min. voorstelling / 45 min. interactieve nabespreking
Leerlingaantal: Maximaal 60 leerlingen per voorstelling

Opbouwtijd/afbouwtijd: 60 min. /15 min.
Speelvlak: Klaslokaal
Voorwaarden: De voorstelling speelt bij voorkeur in een klaslokaal om een intieme setting te creeren - waar stoelen in een U vorm opgesteld staan. Binnen deze U vorm wordt de voorstelling gespeeld. De eerste rij leerlingen zit op stoelen, de tweede rij op tafels er achter.

Prijzen:
1 voorstelling €680,-
2 voorstellingen €1130,-
3 voorstellingen €1490,-

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.