Rob en Emiel BEKEND VAN TV
Alles is mogelijk
90% fun en 10% moraal

12+ alle niveaus
In een wervelende spectaculaire show vol interactie, verwondering en heel veel humor laten Rob en Emiel de leerlingen zien en ervaren dat alles mogelijk is. ALLES!
… Als je er veel tijd, energie en passie in steekt.
Díe les voor het leven willen Rob en Emiel je geven.

‘Geweldige combinatie van entertainment en tegelijk iets leerzaams!’ ‘Ook erg geschikt voor docenten, teamdagen...’

'We hebben net de voorstellingen van Rob & Emiel achter de rug en het was geweldig!
Leerlingen waren enorm enthousiast, deden goed mee en hebben genoten
Daarnaast was de boodschap ook mooi verpakt.' - aldus Lonneke Burgers van Het Noordik in Almelo.

Duur: 50 minuten
Leerlingenaantal: 200 leerlingen per voorstelling
Op- en afbouwtijd: 60 min. / 30 min.
Speelvlak: 3m bij 3m
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal leerlingen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

Prijzen:*
1 voorstelling: €1495-
2 voorstellingen: €1995,-
3 voorstellingen: €2195,-

Bijzonderheden: De voorstelling speelt minimaal 2 keer per dag; alleen in een reeks dagen is 1x per dag mogelijk.

* nieuwe prijzen per 1 oktober 2017

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.