Theater in school biedt workshops voor alle leeftijden en niveaus. Dit kan als aanvulling en verdieping op de voorstelling zijn maar ook als losse activiteit.
We hebben workshops in verschillende categoriën.

Workshops zijn voordelig in combinatie met onze voorstellingen.

Heeft u een leuke workshop gezien en wilt u meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Neem gerust contact met ons op!

Of plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen.
Klik hier voor het formulier.

Gezonde workshop

Echt Vet!
Over bewegen en gezonde voeding.
Stormkracht 2 heeft de mogelijkheid om aanvullend op de voorstelling een workshop te verzorgen.
Zij gaan op een speelse manier met de leerlingen in gesprek over overgewicht, bewegen en gezonde voeding. Leeftijd: alle groepen
Duur en leerlingenaantal op aanvraag
Klik hier voor meer informatie over Echt Vet!

Cabaretworkshop

Hoe word je een cabaretier?
Goeie vraag!

Na afloop van de voorstelling is het mogelijk om de Aimabele Schoften een workshop op maat te laten verzorgen. Leuk om via deze manier kennis te maken met het vak!
Leeftijd: groep 6 tot en met 8
Duur en leerlingenaantal op aanvraag
Klik hier voor meer informatie over Hoe word je een cabaretier?

Circusworkshop

Brammetje Baas Bazen klas
Circusworkshops met Brammetje Baas!
Na de voorstelling te boeken als losse workshop in je eigen klaslokaal!
BAZENKLAS Jongleren
BAZENKLAS uitvinden
BAZENKLAS Ballonvouwen
BAZENKLAS Balanceren
BAZENKLAS Yoyo/Diabolo
Leeftijd: groep 4 tot en met 8
Duur: 50 minuten per les
Leerlingaantal: maximaal 25
Klik hier voor prijzen en informatie.
Klik hier voor meer informatie over Brammetje Baas.

Engelstalige workshop

Theatre of Entanglement
Workshops in het Engels voor Internationale Scholen en/of Tweetalig Onderwijs. Aansluitend op de voorstellingen van Theatre of Entanglement zijn workshops mogelijk gericht op:
1) Tekstbehandeling en tekstvoordracht van Shakespeare
2) Theater en improvisatietheater
3) Versterken van zelfvertrouwen
Leeftijd: PO en VO alle leeftijden
Duur en leerlingaantal:  op aanvraag
Klik hier voor meer informatie over de voorstelling Playful Stories van Theater of Entanglement.

Fantasieworkshop

De Papegaaienjas
Laat je fantasie de vrije loop! Aansluitend op de voorstelling  blijven Carola en Archibald nog even in de klas om samen met de kinderen de fantasie de vrije loop te laten gaan.
Leeftijd: groep 3 tot en met 8
Klik hier voor meer informatie over De Papegaaienjas

Improvisatieworkshop

The Big Mo
Improvisatietheater voor primair- en voortgezet onderwijs. Aanvullend op de voorstelling of losse workshops. The Big Mo geeft workshops voor alle leeftijden en niveaus. Tijdens deze workshops leren de leerlingen de basis van improvisatietheater. Een mooie opstap bij het terugspeeltheater en de meespeelvoorstellingen. De acteurs staan garant voor een veilige en positieve werksfeer waarin iedere deelnemer in eigen tempo en op een speelse manier tot ontwikkeling kan komen. De workshops zijn ook geschikt voor docententeams!
Leeftijd: PO en VO alle leeftijden en docententeams
Duur: van 45 minuten tot 3 uur (op aanvraag)
Leerlingaantal: 8 tot 28 per acteur
Klik hier voor meer informatie over The Big Mo Meespeelshow.

Muziekworkshop

De Liedjestovenaar
Ontdek samen met de Liedjestovenaar verschillende muziekstijlen en ritmes.
Aansluitend op één voorstelling blijft de Liedjestovenaar speciaal voor de kinderen op school om een workshop te geven. Leer spelenderwijs welke muziekstijlen en ritmes er zijn!

Leeftijd: groep 1 tot en met 3
Duur: 45 minuten per les
Leerlingenaantal: maximaal 30
Klik hier voor meer informatie over De Liedjestovenaar

Theaterworkshop

In1Dag TheaterChallenge
TheaterChallengeis een jonge, energieke organisatie die theaterworkshops aanbiedt voor het primair- en voortgezet onderwijs. In één dag kunnen de leerlingen kennis maken met alle facetten van theater.
Leeftijd: PO en VO alle leeftijden
Duur en leerlingaantal: op aanvraag
Klik hier voor meer informatie over In1Dag TheaterChallenge.

Zandtekenworkshop

De Zandtekenaar
Maak kennis met de magie van zandtekenen. Aansluitend op één van de voorstellingen met de Zandtekenaar. De Zandtekenaar neemt zandbakjes mee speciaal gemaakt voor kinderen. Leuk om het zandtekenen zelf te leren!
Leeftijd: voor alle leeftijden PO
Duur: 20 minuten per les
Leerlingaantal: maximaal 30
Klik hier voor meer informatie over de Zandtekenaar.