Groep 8
Jochem wordt gepest, en niet zo’n beetje ook. Hij is al drie keer van school veranderd maar toch blijft hij het mikpunt van treiterijen. En het lijkt alsof niemand zich het lot van Jochem aantrekt. Misschien dat David hem wil helpen maar die is heel druk bezig met z’n verliefdheid voor het meisje Vera dat bij hem in de klas zit. En daardoor merkt hij soms niet hoe het pesten volledig uit de hand loopt. Op het schoolfeest gaat het helemaal mis. En dat heeft dramatische gevolgen.

SPIJT! - naar het prachtige boek van Carry Slee - werd in seizoen 2015/2016 door Homemade Productions uitgebracht als een musical met de energie die je van een productie voor een tienerpubliek mag verwachten maar ook met de ernst die het onderwerp pesten én zelfdoding verdienen. Dick van den Heuvel schreef het script, en regisseerde de voorstelling, met muziek van Jeroen Sleyfer. Net als bij het eerdere project “Afblijven” maakt Homemade Productions nu een bewerking, speciaal voor scholen.

Duur: 50 minuten
Leerlingenaantal: SCHOOL maximaal 200 THEATER maximaal 400