Alle groepen
Schoolcabaret over beweging, gezonde voeding en overgewicht.

Heel hard lachen om gezond eten, een leuke combi. Perfect voor een themaweek! Marcel en David, groot geworden in cabaret voor kleintjes, spelen de kindercabaretvoorstelling ‘Echt Vet!’, met als onderliggende thema’s bewegen, gezonde voeding en overgewicht. De voorstelling wordt ingezet als bewustwordingselement waarbij op een luchtige, humoristische wijze en vanuit bizarre gezichtspunten de thema’s worden gespeeld en bezongen.

Marcel en David strijden met de draak van Luilui, worden boos op de trucjes van een hamburgerrestaurant en ontdekken de OEI-factor. Het blijkt al snel dat kinderen het allemaal snel door hebben, maar dat vooral grote mensen nog veel moeten leren.

Duur: 55 minuten
Leerlingenaantal: maximaal 250