Groep 3 tot en met 8
Dolfje is een doodgewone jongen van bijna zeven. Alhoewel… gewoon… Op de nacht voor zijn zevende verjaardag gebeurt er iets heel bijzonders. Dolfje verandert… In het kille maanlicht veranderen zijn handen in kleine klauwen, op zijn hoofd groeien twee punt-oren en hij krijgt een witte staart… Dolfje is een weerwolf!

Dolfje zal moeten leren leven met het feit dat hij in de dagen rond volle maan verandert in een weerwolf. En dat zet zijn hele leven op zijn kop! Hoe zullen Timmie en zijn ouders reageren? En wie is toch die vreemde man die om de haverklap overal opduikt?

Naar het boek van Paul van Loon
Theater Rick Engelkes Producties

Duur: 50 minuten
Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

Lenteactie 2017

LENTEACTIE 2017
Plaats een optie of boeking vóór 17 juni 2017 voor het komende schooljaar 2017/2018 en profiteer van onderstaande lentekorting.

PESTEN 10% voordeel op Dolfje Weerwolfje, als je er 2 op 1 dag boekt
Let op: boek je een reeks dan geldt onderstaande korting en heb je nog meer voordeel!

Mail de datum naar info@theaterinschool.nl. Vermeld bij je optie-aanvraag LENTE-ACTIE PESTEN!

STAPELVOORDEEL 10% korting op de eerste dag
Als je vóór 17 juni 2017 een reeks in optie neemt voor in het nieuwe schooljaar, dan ben je voordelig uit door deze actie.

Mail de data naar info@theaterinschool.nl. Vermeld bij je optie-aanvraag LENTE-ACTIE STAPELEN!