De boze heks en de zandtekenaar op school

Een magisch zandtekensprookje 5+

De beroemdste toverende mopperkont van Nederland komt nu zelfs naar je school!
De voorstelling met techniek en decor staat in het theater. Maar de zandtekenaar kan met haar zandtafel bij jou op school een van de verhalen komen tekenen! Deze magische productie is een feest der herkenning voor alle boze heks-fans; een prachtige kennismaking met de knorrige heks die met haar getover het leven van de dieren in het bos in de war stuurt. De voice-over vertelt het verhaal van de knorrige heks en de zandtekenaar maakt daar live haar zandtekeningen bij. Oeioeioei, is dat even spannend!

Ook heeft de zandtekenaar andere voorstellingen, zoals Assepoester of 1001 nacht. Klik hier voor meer informatie over de andere voorstellingen van de Zandtekenaar.

Zandtekenaar: Elze van den Akker
Duur: ongeveer 25 minuten
Speelvlak: klaslokaal of aula
Leerlingenaantal: maximaal 100 leerlingen
Lesmateriaal: De voorstelling is inclusief lesmateriaal.
Voorwaarden: De Zandtekenaar neemt haar eigen teken/zandbak mee met camera. De camera kan aangesloten worden op het digibord. Anders maken wij graag gebruik van een wit doek/scherm en een beamer.
Tip: Misschien wil je 300 kinderen in één keer de voorstelling van De boze heks en de zandtekenaar in een echt theater laten zien? Klik dan hier voor meer informatie.

Prijzen:
1 voorstelling €850,-
2 voorstellingen €850,-
3 voorstellingen €1000,-

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.