Zeeman
Vergrootglas

BRAMMETJE BAAS BRENGT JOUW LEERLINGEN IN BEWEGING
JIJ BENT IMMERS AL DRUK GENOEG

Brammetje Baas is een leuke voorstelling. Maar wist je dat je via hem ook een georganiseerd sport- en cultuurevent in huis kan halen, waarbij je scoort bij leerlingen en hun ouders? Bovendien is de voorstelling dan 10% goedkoper!

Het Reumafonds vraagt aandacht voor onderzoek naar jeugdreuma. Brammetje Baas is heel bewegelijk, maar wat als bewegen niet vanzelfspreken is?

Deze actie brengt je leerlingen letterlijk in beweging, ze happen cultuur én dragen bij aan een maatschappelijk doel.
Bekijk de video van scholen die je voor gingen.

Wat krijg je?
Naast het feit dat je kans maakt op een buitenspeelpakket voor jouw school ontvang je:

1. 10% korting op de theatervoorstelling Brammetje Baas, met nabespreking (ideale kick-of met uitleg van de actie)
2. Reumafonds-actiepakket, volledig pakket waarmee de sponsoractie zo is georganiseerd

---Alleen je school aanmelden is al voldoende om kans te maken op een buitenspeelpakket!
Maar wil je ook de voorstelling en actie in huis halen dan horen wij graag welke datum schikt.

Wat moet je doen?
Prik een datum, boek de voorstelling Brammetje Baas met korting en ontvang ons sponsorpakket om de actie te communiceren aan de leerlingen en hun ouders.

De leerlingen zoeken zelf sponsoren voor deze activiteit en het opgehaalde sponsorbedrag gaat naar het Reumafonds, waarmee verder onderzoek verricht wordt naar jeugdreuma.

Boek hier de actie-voorstelling Brammetje Baas

Voor meer informatie over het Reumafonds en deze actie klik hier.

In het nieuws

Medium

Details

1. Boek Brammetje Baas bij jou op school en vermeld dat je meedoet met de sponsoractie Brammetje Baas & Reumafonds.
2. Ontvang direct 10% korting bij het boeken van Brammetje Baas (voorstelling en/of workshop).
3. Na de bevestiging van de boeking bij jou op school ontvang je alvast het digitale sponsorpakket*.

4. Brammetje Baas neemt bij voorstelling een actie-pakket mee met vlaggetjes, ballonnen, de checque en nog veel meer leuke dingetjes om de sponsractie kleur te geven.
5. Het opgehaalde bedrag wordt door de school rechtstreeks gestort bij het Reumafonds.

* Sponsorpakket:
Brief aan ouders over de actie
Sponsorlijst (printversie)
Informatie over het Reumafonds (voor te lezen in de klas)
Voorbeeldcheque (fotografeer het eindbedrag en deel dit op facebook.com/theaterinschool
TIP: breng de actie onder de aandacht in de lokale media!