Logo

Het nieuwe aanbod voor de PO scholen is bekend! 

Fien en het Spook(t)huis.

Nu wordt het spannend!
Nu wordt het eng!
Nu is het vrolijk!
Nu krijgen ze elkaar!

Met muziek kun je verhalen vertellen. Sterker nog; muziek is altijd een verhaal! En als je zelf muziek maakt, weet je ook hoe je mensen een droevig gevoel kunt geven of hoe je ze vrolijk kunt maken.
“Een Spook(t)huis voor Fiene” is een voorstelling waarin we kinderen in het publiek klanken en muziek laten maken waarmee het soms griezelige, soms vrolijke, soms romantische en soms hilarische verhaal mee wordt verteld.

Kom samen met Brammetje in actie!

Brammetje Baas is een theaterproductie voor basisscholen waarbij bewegen en het juist niet goed kunnen bewegen uitgebreid aan de orde komt. Brammetje is een bewegelijke jongen die altijd moet bewegen…. maar wat als bewegen niet zo vanzelfsprekend is en vaak zelfs heel erg veel pijn kan doen...

Basisscholen kunnen deze voorstelling inkopen van een budget dat hen ter beschikking wordt gesteld voor culturele activiteiten. Na afloop van de voorstelling worden de kinderen uitgedaagd ook zelf in actie te komen om jeugdreuma de wereld uit te helpen. 

Ren je rot! Het populairste televisie-spelletje ‘van toen’ komt naar de scholen toe. Een initiatief van de bekende presentator/zanger Bart Bosch om de oude tijden weer te laten herleven doormiddel van een oud concept maar dan in een nieuw jasje. Het feest der herkenning! Iedereen zal de kreet ‘REN JE ROT’ mee brullen tijdens dit hilarische spel dat door de vragen aan te passen geschikt is voor elk thema en elk feest. 

JUNI

Groep 3 t/m 6

Hermans weet Raad beschrijft met JUNI een vluchtige ontmoeting tussen twee verschillende werelden. Hoe vanzelfsprekend is de kijk op je eigen wereld en wat gebeurt er als alles ook anders kan zijn dan je had verwacht? In een tijdperk waarin alles zomaar wordt gezegd en gedaan, laat Hermans weet Raad op een beeldende, dynamische en lichtvoetige manier zien dat daar soms ook consequenties aan verbonden zijn.

Een spannende, muzikale voorstelling over een onwaarschijnlijke vriendschap in een bak met meer dan 10.000 gekleurde ballen.

Groep 6 t/m 8
Oorlogsgeheimen

‘het leidt geen twijfel dat oorlogsgeheimen tot de beste jeugdvoorstellingen van dit seizoen behoort’’
Theaterkrant 2012

Oorlogsgeheimen gaat over geheimen, helden en angsten. Over vriendschap, liefde en herinneringen. Naar het bekroonde boek van Jacques Vriens.

Deze schoolvoorstelling speelt van maart 2019 - mei 2019, schrijf je nu in want de speelperiode is beperkt.

Aanvraag formulier nieuw aanbod