Alle leeftijden
Magische zandverhalen!

Welkom in de fascinerende wereld van de Zandtekenaar. Zij strooit, veegt en schuift met hand en zand op een imposante lichtbak. Zo creëert zij levensechte zandschilderijen en verhalen. De Zandtekenaar tekent de volgende verhalen: 1001 Nacht (6 minuten en leuk voor de bovenbouw), Assepoester, Erik of het klein insectenboek, het kerst-en paasverhaal. Vraag voor een van deze varianten naar de mogelijkheden.

Voorbeeld Assepoester:
De Zandtekenaar brengt het sprookje Assepoester tot leven met prachtige tekeningen in het zand. Beeldend muziektheater voor alle groepen. Betoverend en herkenbaar.

Zandtekening

Er was eens...
Een prachtig meisje dat Assepoester heette...Zij woonde bij haar gemene stiefmoeder en stiefzusjes waar Assepoester de hele dag moest schoonmaken. Op een dag organiseert het Koningshuis een bal waar alle meisjes uit het hele land voor zijn uitgenodigd. Daar wil Assepoester ook wel graag naartoe.

Lesmateriaal:
De voorstelling is inclusief workshop. Samen met de Zandtekenaar gaan de kinderen aan de slag in kleine zandtekentafels.

Wat is zandtekenen? Het zandtekenen is een techniek waarbij op een verlichte glasplaat met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze bijzondere kunstvorm live te zien. Het optreden wordt omlijst met muziek

Kijk ook op de website van de Zandtekenaar: www.zandtekenaar.nl.

Zandtekenaar: Elze van den Akker
Duur: ongeveer 15 minuten voorstelling
Leerlingenaantal: maximaal 60

De zandtekenaar komt ook met De boze heks naar scholen. Klik hier voor meer informatie.

Speelduur: ongeveer 15 minuten voorstelling
Opbouwtijd/afbouwtijd: 30 minuten
Speelvlak: klaslokaal of aula
Leerlingenaantal: maximaal 60 leerlingen
Voorwaarden: De Zandtekenaar neemt haar eigen teken/zandbak mee met camera. De camera kan aangesloten worden op het digibord. Anders maken wij graag gebruik van een wit doek/scherm en een beamer.

Prijzen:
1 voorstelling €850,-
2 voorstellingen €850,-
3 voorstellingen €1000,-

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.