Groep 4 t/m 6 en groep 7 t/m 8
Naar de beroemde klassieker van Carlo Collodi. De marionet die een jongetje wordt en het kind dat opgevoed wordt tot volwassenheid.

Twee acteurs spelen veertien personages en creëren in een handomdraai een verhaal vol bizarre typetjes, spannende omgevingen en situaties. Kinderen maar ook ouders en leerkrachten zullen een prachtige voorstelling beleven. De kijker krijgt in een hoog tempo ontroerende en grappige situaties voorgeschoteld waarin humor, lef en brutaliteit de ingrediënten zijn.

De wereld beroemde klassieker Pinokkio vertolkt door regisseur Hugo Konings, neemt u mee in een spannend avontuur vol bonte figuren die zingen, dansen en Pinokkio proberen te misleiden.

Een kleurrijke voorstelling over opgroeien, over wat je tegenkomt in de wereld en hoe dat maakt tot wie je bent...

Middenbouw en bovenbouw hebben ieder een eigen lesbrief, vraag ons ernaar!

Spelers: Sebastiaan Frowijn (toneelschool Amsterdam) en Kyra Bouourgane (kleinkunst Antwerpen)
Regie: Hugo Konings
Doelgroep: Groep 4 t/m 6
Genre: Toneel

Duur: 60 minuten
Leerlingaantal: Maximaal 150 leerlingen per voorstelling
Opbouwtijd/afbouwtijd: 60 min. /20 min.
Speelvlak: 6x6x3
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie. De ruimte dient verduisterd te zijn.

Prijzen:
1 voorstelling €995,-
2 voorstellingen €1350,-
3 voorstellingen €1795,-

Alle prijzen zijn exclusief 6% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), lesmateriaal en auteursrechten. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Plaats vast een optie. Door je gegevens zo compleet mogelijk in onderstaand formulier te zetten kunnen wij je zo snel en goed mogelijk verder helpen. KLIK HIER voor het formulier.