Dolfje Weerwolfje

themavoorstelling: leesplezier bevorderen (4+)

Bevorder het leesplezier en ga op avontuur met Dolfje weerwolfje en Timmie

Timmie is de beste vriend van Dolfje. Hij vindt het niet erg dat zijn beste vriend een weerwolf is. Timmie en Dolfje laten op humoristische wijze de voordelen van een weerwolf zien. Een leuke korte interactieve straat-act over anders zijn. Iedereen is anders, gelukkig maar. En toch… je bent nooit de enige in je soort.

Dolfje wordt uitgezwaaid. Timmie doet daarna de boek en taalquiz met de kinderen gebaseerd op het boek Dolfje Weerwolfje. Wie heeft er goed opgelet tijdens de muzikale voorstelling? Wie weet hoe je bepaalde woorden schrijft of wat de juiste volgorde van de zin is? Timmie eindigt met het interactieve liedje ' ik lees altijd een boek'

Speelduur:
15 minuten voorstelling en 10 minuten nabespreking over boeken lezen
Opbouwtijd/afbouwtijd: 30 min / 15 min

Speelvlak: 4m breed, 2m diep en 2,5m hoog
Leerlingenaantal: 120 lln op school
Voorwaarden: Wij gaan ervan uit dat er een theateropstelling is (verhoogd podium dan wel een tribune opstelling van de stoelen). Indien dit niet mogelijk is, wordt het maximaal aantal kinderen dat de voorstelling kan gaan zien minder dan bovenstaande indicatie.

1 of 2 voorstelling op school € 995,00
3 voorstellingen op school € 1195,00

Meerprijs voor het meebrengen van geluid: € 300,00

Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en exclusief 10% auteursrechten. Inclusief reiskosten (binnen Nederland) en lesmateriaal. Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.