De kleine baron - luchtballon op je schoolplein!

mét pilotengym (alle leeftijden)

SPEKTAKEL BIJ JOU OP HET SCHOOLPLEIN

voorstelling voor groep 4 t/m 8

pilotengym voor groep 1 t/m 3

Er is een luchtballon midden op het schoolplein geland. Aan de rommel en de ruzieënde piloten te zien was dit niet de bedoeling. De leerlingen worden meteen meegenomen in het reisverhaal van de twee jonge mannen. Vlieg met de mannen mee naar het mooie Marokko, China, de oerwouden van Guatemala en maak zelfs een noodlanding op de Stille Oceaan. Inmiddels is de ballon weer gerepareerd, vol lucht en klaar om te vertrekken. Alleen denken de twee daar nog hetzelfde over of is hun vriendschap niet meer wat het was?

Een wild en avontuurlijk verhaal met twee ambitieuze jongens die ergens hoog boven in de lucht antwoorden proberen te vinden op al hun levensvragen.

Een coming of age voorstelling waarin onderwerpen als liefde, verdriet, verwondering, vriendschap, leven en de dood elkaar in komisch tempo afwisselen.

Een voorstelling die visueel ieders fantasie prikkelt met een levensgrote luchtballon die na afloop van buiten en van binnen bekeken mag worden. Een echte belevenis om nooit te vergeten.

VOOR ALLE GROEPEN

Deze unieke schoolpleinvoorstelling is geschikt voor kinderen van groep 4 t/m 8. Door de gelaagdheid van het verhaal is het voor elke leeftijdsgroep een geweldig avontuur. Voor de kinderen van groep 1 t/m 3 is er Pilotengym waarbij iedereen een stoere akte van vliegvaardigheid kan behalen.

Speelduur: 35 minuten voorstelling / 20 minuten pilotengym
Opbouwtijd/afbouwtijd: 1,5 uur bouw / 1,5 uur afbreken
Speelvlak: Schoolplein

Leerlingaantal: 60-90 (2, maximaal 3 klassen)

De voorstelling speelt buiten op het schoolplein of grasveld. (Kan ook in een gymzaal met hoog plafond bij slecht weer)

Minimale afmetingen voor het speelvlak zijn:

15 meter in de breedte / 8 meter in de diepte / 6 meter in de hoogte

Pilotengym

Hiervoor is bijvoorbeeld het gehele plein of de hele gymzaal nodig. Onderdelen worden uitgestald rondom de ballon.

Leerlingenaantal: maximaal 60 lln

1 voorstelling op school €1.100
2 voorstellingen op school €1.250
3 voorstellingen op school €1.400
4 voorstellingen op school €1.500

Pilotengym is gratis bij twee voorstellingen. Dit wordt maximaal twee keer uitgevoerd. Bij het afnemen van 1 voorstelling wordt het gerekend als een tweede voorstelling.

Alle prijzen zijn exclusief 9% BTW en inclusief reiskosten (binnen Nederland), auteursrechten en lesmateriaal.

Eventuele hotelovernachtingen zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Meer voorstellingen in deze categorie

De nieuwe kleren van de keizer

met orkest bij jou op school! (groep 1 t/m 5)

Benjamin de Beer