Logo

4 november Brammetje baas Reumafonds dag!

0
tag

4 november staan wij met Brammetje Baas op de landelijke informatiedag van het Reumafonds in Utrecht.

Lees meer over deze bijzondere samenwerking:

Meer begrip is hard nodig!

Omdat het Reumafonds zich graag wil inzetten voor méér bewustwording en meer begrip voor kinderen met jeugdreuma op school heeft zij de voorstelling geadopteerd.

Breng Brammetje Baas op jouw school! 

Brammetje Baas is een theaterproductie voor basisscholen waarbij bewegen en het juist niet goed kunnen bewegen uitgebreid aan de orde komt. Brammetje is een bewegelijke jongen die altijd moet bewegen…. maar wat als bewegen niet zo vanzelfsprekend is en vaak zelfs heel erg veel pijn kan doen...

Basisscholen kunnen deze voorstelling inkopen van een budget dat hen ter beschikking wordt gesteld voor culturele activiteiten. Na afloop van de voorstelling worden de kinderen uitgedaagd ook zelf in actie te komen om jeugdreuma de wereld uit te helpen. De voorstelling is geproduceerd door Theater in School.

Denk je dat dit iets voor jouw school is? Neem dan contact op met info@theaterinschool.nl of 023-5316222

Gezamenlijk doelHet gezamenlijke doel van het Reumafonds en de Jeugdreumaverenigingen is om zoveel mogelijk basisscholen kennis te laten maken met de voorstelling van Brammetje Baas. Omdat daarmee een stap wordt gezet in de richting van meer begrip en meer bewustwording voor het gedrag en de positie van kinderen met reuma op basisscholen.

Vastgekoppeld aan de voorstelling is een oproep om ook daadwerkelijk in actie te komen voor Jeugdreuma. Namelijk om het onderzoek naar een betere behandeling voor deze kinderen te steunen!

Reacties

Reageer

Uw naam
Uw emailadres
Uw opmerking