CJP

Wat is de CJP Cultuurkaart?

Scholen in het voortgezet onderwijs kunnen met de CJP Cultuurkaart betalen voor activiteiten bij culturele organisaties. Met hun Cultuurkaart krijgen leerlingen bovendien CJP-korting. Ruim 750.000 leerlingen hebben een Cultuurkaart.

Aan de Cultuurkaart is jaarlijks een bedrag van minimaal € 5,- per leerling gekoppeld, beschikbaar gesteld door het ministerie van OCW. 90% van de scholen vult dit bedrag zelf aan met € 10,- per leerling. Per jaar is er op deze manier bijna 12 miljoen euro beschikbaar voor cultuureducatie.

Meer lezen >

Wij zijn acceptant van de cultuurkaart. Dien voor 30 september 2018 je tegoed in bij theater in School voordat het budget is verlopen.

Al onze voorstellingen kun je met de cultuurkaart betalen, je kunt ook een deel met het restant van vorig jaar betalen.
Gebruik de laatste dubbeltjes, deelbetaling oud en nieuw budget is ook mogelijk.

Heb je vragen?

Het Theater in School team staat graag voor je klaar.

Bel: 023-5316222 of mail naar info@theaterinschool.nl

Minder lezen <

Ontzettend leuke shows bij TIS!

TIM

LikeLees alle recensies

Hele leuke voorstellingen bij TIS!

Jasmijn